CUMPARA IN SIGURANTA HAINE DE FIRMA, INCALTAMINTE SI ACCESORII ORIGINALE
Livrare gratuita in 3-5 zile
Verificare colet la primire
Retur gratuit in 14 zile
Autenticitate si garantie certificate

CONFIDENTIALITATE

ADDIEN certifica faptul ca respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ADDIEN garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre ADDIEN, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor efectuate de catre Client;

- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

- trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

- contactarea Clientului, la cererea sa voluntara;

Clientul/Utilizatorul poate solicita stergerea datelor din baza de date a site-ului addien.ro prin email la adresa office@addien.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ADDIEN are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre Utilizator/Client.

ADDIEN se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale Clientului/Utilizatorului, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

ADDIEN nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei Clientului/Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

ADDIEN nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ADDIEN in scopul precizat in prezentul document.