CUMPARA IN SIGURANTA HAINE DE FIRMA, INCALTAMINTE SI ACCESORII ORIGINALE
Livrare gratuita in 3-5 zile
Verificare colet la primire
Retur gratuit in 14 zile
Autenticitate si garantie certificate

CUM PLATESC?

ADDIEN va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1) Plata la primirea comenzii - Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Plata in sistem ramburs se efectueaza pentru produse a caror valoare nu depaseste suma de 3000 RON (sau echivalentul in alte valute). In cazul unei comenzi cu o valoare mai mare de 3000 RON, veti fi contactat telefonic sau prin email de catre unul dintre reprezentantii nostri pentru a stabili de comun acord o modalitate de plata alternativa.

2) Ordin de plata - Plata se efectueaza in contul Luxury Fashion Milano SRL, RO08INGB0000999905221986, deschis la ING Bank, inainte de a se expedia comanda. Puteti solicita emiterea unei facturi pro forma.

3) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru mai multe detalii, sunati la nr. de telefon 0733578398.