CUMPARA IN SIGURANTA HAINE DE FIRMA, INCALTAMINTE SI ACCESORII ORIGINALE
Livrare gratuita in 3-5 zile
Verificare colet la primire
Retur gratuit in 14 zile
Autenticitate si garantie certificate

TERMENE SI CONDITII

Inainte de a achizitiona un produs, cititi cu atentie Termenele si Conditiile noastre.

Prin folosirea acestui site va exprimati acordul explicit si in cunostinta de cauza cu privire la acceptarea termenelor si conditiilor contractuale exprimate mai jos.

1. Definitii generale

2. Politica generala

3. Continut

4. Contact

5. Newsletter

6. Produse

7. Comanda online/telefonica

8. Plata

9. Livrarea

10. Garantia produselor

11. Returnarea produselor

12. Frauda

13. Politica de confidentialitate

14. Forta majora si cazul fortuit

15. Litigii

16. Dispozitii finale

 

1. Definitii generale

Site-ul www.addien.ro, numit in continuare ADDIEN, este proprietatea SC Luxury Fashion Milano SRL, inregistrata in jud. Ilfov, str. Drumul Fermei, nr. 69F, Popesti-Leordeni, Reg.Com. J23/3778/2015, CUI: 34902075, si va fi numita in continuare ADDIEN.

UTILIZATOR: orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea cont sau de a deveni Client.

CLIENT/CUMPARATOR: orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care efectueaza o Comanda;

VANZATOR: SC Luxury Fashion Milano SRL, prin magazinul online ADDIEN.

CONTINUT: toate informatiile disponibile pe site-ul www.addien.ro, continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor sau Clientilor sai de catre ADDIEN, orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un reprezentant ADDIEN Utilizatorului sau Clientului.

SERVICIU: serviciul de comert electronic dezvoltat prin intermediul magazinului online ADDIEN sau telefonic, care implica o relatie de schimb de marfuri intre Vanzator si viitorul Cumparator.

CONT: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la zone restrictionate ale magazinului online ADDIEN prin care se face accesul la serviciul de comert electronic.

BUNURI: orice produs(e) din magazinul online ADDIEN, care va/vor fi furnizat(e) de catre Vanzator, Clientului, pe baza unei Comenzi.

COMANDA: acordul dintre Vanzator si Cumparator, in format electronic (email), prin care ADDIEN livreaza Bunurile iar Clientul plateste contravaloarea Bunurilor.

CONTRACT: o Comanda lansata de catre Client si confirmata de catre ADDIEN.

DOCUMENT: Termenele si Conditiile ADDIEN

NEWSLETTER: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.addien.ro intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea ADDIEN cu referire la informatiile continute de acesta.

 

2. Politica generala

2.1. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.addien.ro

2.2. Folosirea site-ului, respectiv efectuarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.addien.ro implica automat acceptarea de catre Cumparator a Termenelor si Conditiilor magazinului online ADDIEN. O comanda se considera finalizata in momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail de catre ADDIEN. Orice comanda neconfirmata de catre ADDIEN nu va avea valoarea unui Contract.

2.3. Prin folosirea site-ului, Clientul/Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia.

 

3. Continut

3.1. Clientului/Utilizatorului nu ii sunt permise:

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea materialelor si informatiilor publicate;

- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua ADDIEN prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

- folosirea oricaror adrese de email publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de email-uri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

3.2. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului Document.

 

4. Contact

4.1. Datele de identificare publicate pe site de către Vanzator sunt complete si corecte.

4.2. Prin completarea formularului de contact sau inregistrarea unui cont pe site, Clientul permite Vanzatorului sa-l contacteze atat telefonic, cat şi prin e-mail.

4.3. In acelaşi timp, completarea formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta un angajament din partea Vanzatorului de a contacta Clientul.

4.4. ADDIEN isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.).

 

5. Newslettere si alerte

5.1. Prin inregistrarea unui cont pe site, Clientul/Utilizatorul este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea ADDIEN.

5.2. Datele preluate de la Client in scopul expedierii newsletterelor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre ADDIEN in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newsletterelor si/sau alertelor de catre Client se poate face in orice moment.

 

6. Produse

6.1. Toate produsele disponibile pe site-ul www.addien.ro sunt produse noi si se livreaza insotite de factura fiscala. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului Document si in limita stocului disponibil.

6.2. Tarifele si preturile afisate pe www.addien.ro sunt exprimate in lei (inclusiv TVA) si se vor regasi intocmai pe comanda finalizata, respectiv pe factura.

6.3. Transportul produselor comercializate de catre ADDIEN la adresa Clientului/Cumparatorului este GRATUIT doar pe teritoriul Romaniei. Transportul produselor in afara teritoriului Romaniei va fi taxat suplimentar in functie de dimensiunile si greutatea coletului. Contravaloarea transportului international se va regasi pe factura fiscala. Clientul poate returna GRATUIT (doar pe teritoriul Romaniei) produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Returul produselor din afara teritoriului Romaniei va fi suportat de catre client.

6.4. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru astfel de actiuni o poarta numai Clientul.

6.5. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a schimba pretul produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila, excluzand cazul comenzilor confirmate prin e-mail sau telefonic de catre ADDIEN.

6.6. ADDIEN nu ofera nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara a se limita, la funcționarea site-ului, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

6.7. Clientul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia ADDIEN de a acorda Clientului dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislației in vigoare, drept detaliat in cuprinsul prezentelor Termene si Conditii.

6.8. ADDIEN nu isi asuma nicio responsabilitate pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul Clientului si cea a produsului sau decalajele in ceea ce privește masura/dimensiunea produselor, ce tin exclusiv de particularitatile acestora.

 

7. Comanda online/telefonica

7.1. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 08.00 – 21.00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00.

7.2. Clientul poate efectua comenzi de produse disponibile pe site, doar cu inregistrarea unui cont online, prin completarea formularului de procesare a comenzii si validarea comenzii.

7.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

7.4. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca ADDIEN poate sa-l contacteze telefonic, prin e-mail sau prin orice mijloc disponibil pentru eventuale neclaritati si situatii legate de comanda, plata, detalii de livrare, etc.

7.5. ADDIEN poate anula, fara nicio obligatie, o comanda efectuata de catre Client daca: banca emitenta refuza cardul Clientului la plata online, tranzactia de plata online nu a fost validata de catre procesatorul de carduri, datele furnizate de Client nu sunt complete/corecte sau fara nicio justificare.

7.6. Clientul poate anula o comanda, fara nicio obligatie sau justificare, inainte de confirmarea comenzii de catre ADDIEN cu conditia sa comunice acest lucru prin e-mail sau telefonic.

7.7. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care ADDIEN informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termene si Conditii.

7.8. Clientul poate efectua comenzi telefonice, cu conditia sa comunice Vanzatorului toate datele necesare procesului de cumparare.

7.9. Comanda online se efectueaza urmand pasii mentionati mai jos:

- Clientul alege produsele pe care doreste sa le achizitioneze si le adauga in cosul de cumparaturi;

- Clientul selecteaza optiunea „finalizare comanda” si alege finalizarea cu inregistrare;

- Clientul completeaza formularul de comanda cu informatiile de facturare, livrare si modalitatea de plata.

- Clientul va primi un e-mail prin care va fi informat ca i se va confirma comanda in termen de maximum 24 de ore de la plasarea comenzii;

- Clientul va primi, in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, un e-mail reprezentând confirmarea comenzii.

- In cazul platii cu cardul, Clientul este obligat sa introduca datele suplimentare solicitate in vederea efectuarii platii.

7.10. Clientul isi poate modifica datele personale printr-o solicitare trimisa la adresa noastra de e-mail office@addien.ro inainte de confirmarea comenzii sau in orice moment, in cazul in care la momentul solicitarii nu exista contracte in derulare.

7.11. Clientul poate folosi un singur cod de reducere sau voucher pe o comanda efectuata online. Folosirea mai multor coduri de reducere/vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii ADDIEN.

 

8. Plata

8.1. Plata produselor aflate sub incidenta unui Contract se va efectua integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

8.2. Plata produselor comandate de pe site-ul www.addien.ro conform acestor Termene si Conditii se poate efectua cu ramburs la livrarea produselor de catre curier (Fan Courier) sau in avans.

8.3. Clientul poate efectua plata in avans prin ordin de plata/transfer bancar, iar dovada platii trebuie trimisa la adresa de email office@addien.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ADDIEN.

8.4. Plata in sistem ramburs se efectueaza pentru produse a caror valoare nu depaseste suma de 3000 RON (sau echivalentul in alte valute). In cazul unei comenzi cu o valoare mai mare de 3000 RON, Clientul va fi contactat telefonic sau prin email de catre unul dintre reprezentantii ADDIEN pentru a stabili de comun acord cu acesta o modalitate de plata alternativa.

8.5. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Pentru mai multe detalii, sunati la nr. de telefon 0733578398.

9. Livrarea

9.1. Livrarea produselor se face GRATUIT doar pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat Fan Courier, intre orele 9:00-17:00, de luni pana vineri. Transportul produselor in afara teritoriului Romaniei va fi taxat suplimentar in functie de dimensiunile si greutatea coletului. Contravaloarea transportului international se va regasi pe factura fiscala.

9.2. Termenul de livrare este de 4-6 zile lucratoare de la confirmarea cu succes a comenzii de catre Vanzator.

9.3. In cazul in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni la adresa in ziua urmatoare, dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca nici la a doua incercare de livrare Clientul nu este gasit la adresa mentionata, produsul va fi returnat la sediul ADDIEN, Clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

9.4. ADDIEN nu accepta onorarea comenzilor prin transportatori indicati de catre Client. In acest contract, doar Vanzatorul poate avea optiunea alegerii transportatorului.

9.5. Factura fiscala constituie contract de vanzare-cumparare conform legislatiei in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea receptiei facturii si a produselor cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

9.6. ADDIEN isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ADDIEN.

9.7. ADDIEN isi rezerva dreptul de a nu mai onora si expedia comenzi Clientilor care nu si-au indeplinit obligatiile contractuale, pecuniare sau de alta natura fata de ADDIEN.

9.8. Optiunea "Ridicare din magazin" este disponibila pentru toti clientii ADDIEN care doresc sa probeze/verifice produsele comandate inainte de a le achizitiona. Pasii sunt simpli:

- Clientul comanda online produsele dorite;
- Daca produsele comandate sunt pe stoc in magazinul selectat, clientul va primi confirmarea din partea ADDIEN, prin email sau sms, ca produsele pot fi ridicate imediat;
- Daca produsele nu sunt pe stoc in magazinul selectat de catre client, acesta va fi anuntat de catre un reprezentant ADDIEN, prin email sau sms, cand acestea vor fi disponibile pentru ridicare;
- Clientul poate proba si verifica produsele inainte sa le achite la casa;

10. Garantia produselor

10.1. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

10.2. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura fiscala si dupa chitanta curierului/AWB. In cazul in care produsului defect ajunge neinsotit de aceste documente, vanzatorul il va returna solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

10.3. Garantia comerciala a produselor comercializate de ADDIEN este de 2 ani de la data livrarii produsului.

11.4. Drepturile Clientului ca si consumator prevazute in Legea nr. 449/2003, in special art. 9-14, sunt următoarele:

“Art. 9 - Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.

Art. 10 - In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11, sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului ori de rezolutiunea contractului privind acest produs, in condiţiile art. 13 şi 14.

Art. 11 - (1) In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

(2) O masura reparatorie va fi considerata ca disproportionata, daca ea impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparatie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare:

- valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate;

- importanta lipsei de conformitate;

- dacă cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.

(3) O masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

(4) Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facută in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

(5) In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.

Art. 12 - Notiunea fara plata, prevăzută la art. 10 şi 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.

Art. 13 - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri:

- daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;

- dacă vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;

- dacă vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14 - Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.”

 

11. Returnarea produselor

11.1. „Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“ conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, care au achizitionat produsele livrate prin curier. Produsele achizitionate din magazinul online ADDIEN pot fi returnate GRATUIT (pe teritoriul Romaniei si doar prin Fan Courier) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Returul produselor din afara teritoriului Romaniei va fi suportat de catre client.

11.2. Clientul este obligat sa notifice Vanzatorului intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

11.3. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsele care prezinta defecte precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in garantie si in instructiunile de intreținere, nu se pot returna. Coletul va fi trimis inapoi catre client, iar cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

11.4. Vanzatorul recomanda Clientului, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului original si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produsului returnat, conform O.U.G. Nr. 34/2014.

11.5. In scopul onorarii cererii de retur este necesara completarea si semnarea de catre Client a formularului de retur disponibil pe http://addien.ro/retur/formular-retur.pdf si de a-l trimite impreuna cu produsul returnat.

11.6. Produsul returnat se expediaza de catre Client prin Fan Courier, insotit de formularul de retur, la adresa SC Luxury Fashion Milano SRL, jud. Ilfov, str. Drumul Fermei, nr. 69F, Popesti-Leordeni.

11.7. Clientul poate returna GRATUIT produsele achizitionate din magazinul online ADDIEN doar prin Fan Courier (pe teritoriul Romaniei), cu specificatia pe colet: „Plata la destinatar”. ADDIEN nu accepta onorarea returnarii produselor prin transportatori indicati de catre Client. Returul produselor din afara teritoriului Romaniei va fi suportat de catre client.

11.8. Clientului care a notificat ADDIEN conform art 11.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la ADDIEN in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar ADDIEN considerand cererea nefondata/invalida.

11.9. Clientul poate inlocui produsul achizitionat cu un alt produs cu o valoare egala sau mai mare decat valoarea produsului returnat. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face o singura data, in limita stocului disponibil.

11.10. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va efectua doar prin transfer bancar in contul clientului, specificat pe formularul de retur, in cel mult 14 zile lucratoare de la data receptionarii returului. Clientul este rugat sa nu expedieze produsul de returnat cu ramburs. Orice colet trimis cu ramburs va fi refuzat.

11.11. Transportul produsului returnat, precum si retrimiterea produsului de inlocuit sunt oferite GRATUIT Clientului de catre ADDIEN (pe teritoriul Romaniei) doar prin Fan Courier, cu conditia ca acestea sa fie insotite de formularul de retur completat si semnat.

11.12. Orice retur care nu respecta Termenele si Conditiile ADDIEN va fi refuzat.

 

12. Frauda

12.1. Vanzatorul nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare informatii referitoare la date confidentiale, parole personale sau conturi/carduri bancare, cu exceptia cazului in care CLIENTUL doreste returnarea unui produs si nu a comunicat numarul contului bancar pentru rambursarea contravalorii acestuia.

12.2. Clientul/Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

12.3. ADDIEN declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator/Client este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca reprezinta interesele Vanzatorului.

12.4. ADDIEN nu promoveaza SPAM-ul.

12.5. Clientul/Utilizatorul care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

12.6. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a site-ului si se va pune in mișcare cercetarea penala impotriva persoanelor responsabile:

- de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

- de a altera sau altfel modifica continutul site-ului sau continutul expediat prin orice metoda de catre ADDIEN catre Utilizator/Client;

- de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul;

- de a accesa sau divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre ADDIEN catre Utilizator/Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

13. Politica de confidentialitate

13.1. Vanzatorul certifica faptul ca respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

13.2. ADDIEN garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre ADDIEN, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor efectuate de catre Client;

- rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

- trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

- contactarea Clientului, la cererea sa voluntara;

13.3. Clientul/Utilizatorul poate solicita stergerea datelor din baza de date a site-ului ADDIEN prin email la adresa office@addien.ro.

13.4. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre Utilizator/Client.

13.5. ADDIEN se obliga sa nu divulge unor terti datele personale ale Clientului/Utilizatorului, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

13.6. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei Clientului/Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Vanzatorul nu va fi raspunzator in niciun fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ADDIEN in scopul precizat in prezentul document.

 

14. Forta majora si cazul fortuit

14.1. ADDIEN isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ADDIEN care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

14.2. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

15. Litigii

15.1. Prin folosirea/accesarea site-ului sau al oricarui continut trimis de catre ADDIEN Clientului/Utilizatorului prin orice mijloc, acesta se declara de acord cu prezentul Document.

15.2. Orice litigiu aparut intre Utilizator/Client si ADDIEN va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile in vigoare.

15.3. Vanzatorul nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenelor si Conditiilor.

15.4. Prezentul Document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romaneasca.

 

16. Dispozitii finale

16.1. In conformitate cu prevederile Codului Civil, ADDIEN isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului addien.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Utilizator/Client in acest sens.

16.2. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

16.3. ADDIEN isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

16.4. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii de utilizare a site-ului www.addien.ro, Utilizatorul/Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea lor.