MENIU
Cosul tau

Curea DOLCE&GABBANA

Curea DOLCE&GABBANA
-59 %
Curea DOLCE&GABBANA
Livrare gratuita 5 - 7 zile lucratoare
Descriere pe scurt
Made in: Italia
Culoare: Albastru, Argintiu
Material: Piele, textil
Latime: 3 cm

750 Lei
1.838 Lei

Opţiuni disponibile

Descriere

Dolce&Gabbana a fost creat in 1982, in Milano, de catre Dominico Dolce si Stefano Gabbana. Cei doi au cunoscut primul mare succes in 1985, la Milan Fashion Show, unde si-au prezentat colectiile in categoria “New Talent”.
Talentul si creativitatea lor au starnit interesul presei si publicului, astfel ca acesti noi reprezentanti ai modei italiene au devenit cunoscuti la nivel mondial intr-o perioada foarte scurta de timp. Increderea castigata odata cu primul succes fulminant le-a dat celor doi curajul de a pune in aplicare propria lor viziune asupra modei.
Designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana au creat o lume bogata in traditii si cultura, plina de farmec si au cucerit mai ales consumatorii tineri cu stilul lor unic.
Astazi brandul Dolce & Gabbana este sinonim pentru lux, opulenta, bun gust si eleganta. Toate colectiile brandului prezinta o mare atentie la detalii si poarta in spate, dincolo de calitatea materialelor, de croiala impecabila sau de esenta remarcabila, o istorie nepretuita.