MENIU
Cosul tau

Geaca BURBERRY

Geaca BURBERRY
Livrare gratuita 3 - 5 zile lucratoare
  • Stock:
  • Brand: BURBERRY
  • Cod produs: 307718
Gen: Femei
Tip marime: STANDARD
Varsta: Adulti

Descriere pe scurt

Made in: China
Culoare: Multicolor
Material: Poliamida, pene de rata
Colectie: 2020

2.958 Lei
3.286 Lei

Opţiuni disponibile

Descriere

Burberry este un brand de lux creat in anul 1856 de catre Thomas Burberry, care si-a deschis primul magazin de imbracaminte in acelasi an in Basingstoke, Hampshire, Anglia.
Designul clasic, calitatea materialelor si functionalitatea creatiilor Burberry au avut un impact atat de mare asupra publicului, incat dupa 14 ani de la deschidere magazinul atingea deja statutul de „imperiu”.
Thomas Burberry este inventatorul trench-ului clasic, piesa vestimentara care a revolutionat moda secolului XX si datorita careia brandul s-a bucurat de o ascensiune rapida pe piata bunurilor de lux.
In 1901 apare pentru prima data emblema Cavalerului Ecvestru alaturi de cuvantul latin „Prorsum”.
Faimoasa stofa in carouri conceputa de insusi Thomas Burberry in 1920 a fost inregistrata ca si marca in acelasi an sub numele de Burberry Check. Initial modelul in carouri a fost folosit intr-o linie vestimentara pentru trench-uri, iar in 1967 a fost folosit la umbrele, esarfe si genti.
Compania Burberry a devenit in anii '50 furnizorul Curtii Regale britanice si a primit pana acum doua distinctii Royal Warrant, oferite de Regina Elisabeta II (1955) si de Printul de Wales (1989).