MENIU
Cosul tau

Livrare

Livrarea produselor disponibile pe www.addien.ro se efectueaza exclusiv prin intermediul Fan Courier sau Urgent Cargus si include optiunea de verificare a coletului in fata curierului.

Acest serviciu va este oferit GRATUIT de catre ADDIEN oriunde pe teritoriul Romaniei, indiferent de valoarea comenzii.

Livrare prin curier:

- Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 10.00 – 18.00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00, in termenul afisat pe pagina de produs si calculat de la data confirmarii comenzii (pentru comenzile confirmate de catre client pana in ora 12:00), respectiv incepand cu a doua zi de la data confirmarii comenzii (pentru comenzile confirmate de catre client dupa ora 12:00).  In cazul in care nu se va reusi livrarea in termenul mentionat, vei fi contactat(a) telefonic sau prin e-mail;
- Livrarea se va face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier sau Urgent Cargus;
- Dupa predarea coletului catre compania de curierat, veti fi notificat prin e-mail sau/si prin sms. Notificarea va include numele firmei de curierat si documentul de transport aferent comenzii dvs. 

Serviciul “Deschiderea coletului la livrare” permite deschiderea si verificarea vizuala (nu tehnica) a continutului coletului timp de maxim 5 minute inainte de a plati suma ramburs. Verificarea vizuala a produselor comandate se face obligatoriu in prezenta curierului. In cazul in care constatati ca produsul comandat nu este in stare perfecta, aveti dreptul de a nu accepta coletul, completand un proces verbal de constatare in fata curierului. Daca ati achitat in avans costul produsului si decideti sa returnati coletul, suma achitata de dumneavoastra va fi restituita in cel mai scurt timp posibil, fie prin transfer bancar in contul specificat pe formularul de retur, fie prin anularea/rambursarea platii direct din panoul procesatorului de plati online EuPlatesc (ceea ce presupune restituirea sumei achitate in acelasi cont aferent cardului cu care ati efectuat plata initiala in termenul stabilit de banca dvs.).