MENIU
Cosul tau

Rochie LOVE MOSCHINO

Rochie LOVE MOSCHINO
Rochie LOVE MOSCHINO
Rochie LOVE MOSCHINO
Rochie LOVE MOSCHINO
Rochie LOVE MOSCHINO
Livrare gratuita 7 - 9 zile lucratoare
Gen: Femei
Tip marime: EU
Varsta: Adulti

Descriere pe scurt

Made in: Romania
Culoare: Rosu
Material: 39% Lana, 2% Elastan, 59% Vascoza

656 Lei
729 Lei

Opţiuni disponibile

Descriere

Brandul Moschino a fost creat in 1983 de catre Franco Moschino, fiul unui fierar, care a visat sa devina pictor. Pentru a-si finanta studiile la Facultatea de Arte Frumoase din Milano, Franco a inceput sa deseneze pentru mai multe case de moda, printre care Versace si Cadette, orientandu-si astfel interesul de la pictura spre design.
Inspirat de ambasadorii “made in Italy” pentru care a lucrat, Franco si-a deschis in 1983 propria lui casa de moda, sub numele de Moonshadow, lansand primul label Moschino Couture.
Pentru primele colectii a realizat jeans si imbracaminte casual, urmate rapid de colectiile de incaltaminte, lenjerie intima si parfumuri. Dupa doar 5 ani, brandul si-a extins productia lansand linia secundara pentru femei Moschino Cheap and Chic, urmata mai tarziu de Love Moschino, linia de pret-a-porter pentru femei si barbati. Brandul a devenit faimos pentru design-ul inovativ, plin de culoare si uneori excentric.
Dupa moartea prematura a lui Franco, in 1994, in urma unui atac de cord, colaboratoarea sa Rossella Jardini devine Director de Creatie al casei de moda.
Casa de moda Moschino S.p.A. apartine grupului Aeffe SpA si SINV S.p.A. si este cunoscuta pentru mai multe linii de piese vestimentare, bijuterii, parfumuri, ceasuri si alte accesorii.